Διεξήχθη τη Δευτέρα 28/03/2022 στο Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης η δεύτερη ανοιχτή συγκέντρωση της «Κίνησης Πολιτών για την Ίδρυση Γενικού Νοσοκομείου στα Μεσόγεια».
Η προσέλευση του κόσμου ήταν ακόμα μια φορά μαζική ενώ η συμμετοχή του ήταν ακόμα πιο δυναμική και πιο έντονη.
Παρευρέθησαν ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, η Αν.Διοικήτρια 2ης ΥΠΕ Μαρία Δίπλα και από το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης οι κάτωθι: O Αντιδήμαρχος Παλλήνης Γεώργιος Μουρτζιάπης, ο πρ.Δήμαρχος Παλλήνης Σπύρος Κωνσταντάς, η Διονυσία Κουκουβάου, Δημοτική Σύμβουλος Παλλήνης, ο Σμυρλιάδης Θεόδωρος Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης,ο Άρης Βίτσιος πρ.Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης, ο Δημήτρης Χατζηκωνσταντής Τοπικός Σύμβουλος Παλλήνης. Επίσης συμμετείχαν οι πρ.Αντινομάρχες Ανατολικής Αττικής Γεώργιος Πλακίτσης και Δημήτρης Κατσίκης.


Εκ μέρους της Κίνησης Πολιτών για την Ίδρυση Γενικού Νοσοκομείου στα Μεσόγεια συντόνισε τη συζήτηση η κ.Σέττη Κοτσανίτου ενώ ανέπτυξαν ατράνταχτα επιχειρήματα οι ομιλητές Νικόλαος Κεντρωτής (Βιοιτατρικός Μηχανικός), Έφη Ράικου (Οδοντίατρος) και Σταύρος Παπασταυρόπουλος (Συντονιστής Διευθυντής ΚΥ Λαυρίου, πρ.Δήμαρχος Λαυρίου,πρ.Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής, πρ.Διοικητής Νοσοκομείου Παίδων).
Τονίστηκε η μεγάλη αναγκαιότητα για την Ίδρυση ή μετεγκατάσταση ενός Γενικού Νοσοκομείου στα Μεσόγεια λόγω της ραγδαίας αύξησης του πληθυσμού, τον πολλαπλασιασμό των κατοίκων τους θερινούς μήνες στις παραθεριστικές κατοικίες, την ύπαρξη του Διεθνούς Αερολιμένα Ελ Βενιζέλος, την ύπαρξη των δυο λιμένων Λαυρίου και Ραφήνας, την ύπαρξη πέντε ΒΙΟΠΑ, αλλά κυρίως λόγω των τεράστιων χιλιομετρικών αποστάσεων από τα Νοσοκομεία των Αθηνών οι οποίες πολλές φορές έχουν αποβεί μοιραίες.
Τέλος όλοι τους σημείωσαν ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο η συγκέντρωση υπογράφων είτε ηλεκτρονικά είτε με έντυπες φόρμες (οι οποίες ήδη πέρασαν τις 11.000 υπογραφές) μέχρι να αναδειχθεί σε υψηλό επίπεδο το δίκαιο και διαχρονικό αίτημα των κατοίκων των Μεσογείων.

Να ευχαριστήσουμε το Δήμο Παλλήνης για την παραχώρηση του χώρου καθώς και το κ. Παναγιώτη Ντάβο για την ευγενική χορηγία στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *