Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η πρώτη υπερκομματική συγκέντρωση της Κίνησης Πολιτών για την ίδρυση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσογείων. Στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Λαύριο συμμετείχαν περίπου 300 άτομα με παρόντες τον βουλευτή της ΝΔ Β. Οικονόμου τον δήμαρχο της πόλης του Λαυρίου και πολλούς αυτοδιοικητικούς της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κίνησης Πολιτών έχει συγκεντρώσει 7.000 υπογραφές μέσε σε λίγες ημέρες! Οι πολίτες στηρίζουν την ίδρυση του Νοσοκομείου και οι συγκεντρώσεις θα συνεχιστούν με μαζικότερο χαρακτήρα. Καθοριστική είναι μέχρι σήμερα η στήριξη του βουλευτή Β. Οικονόμου. Του μοναδικού βουλευτή στην Αττική που στηρίζει τόσο δυνατά την ίδρυση του Νοσοκομείου.

Πηγή: https://fimotro.gr/7-000-ypografes-mazeftikan-mesa-se-40-imeres-gia-tin-idrysi-tou-nosokomeiou-mesogeion/?fbclid=IwAR2Stk4ND4bP7m3kBF8hRJDKwy7Pas9FttbU4F4aYf_TTD5QsRr1o4SJINw

1 σκέψη για το “Η πρώτη μαζική συγκέντρωση της Κίνησης Πολιτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/2/2022”

  1. Ευαγγελία Δράκου

    Συγχαρητήρια στην κίνηση των πολιτών που, εν μέσω τόσων αντίξοων συνθηκών (πανδημίας, πολεμικής ατμόσφαιρας και διαφόρων προσωπικών αντίξοων συνθηκών), προσπαθούν να συλλέξουν υπογραφές για την υλοποίηση ίδρυσης του Νοσοκομείου Μεσογείων στην Ανατολική Αττική, το οποίο εντελώς απαράδεκτα απουσιάζει από τους Δήμους της Ανατολικής Περιφέρειας Αττικής. Επιπλέον, συγχαρητήρια αξίζουν στον Βουλευτή Κ. Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος εμπράκτως στηρίζει και εμψυχώνει τις προσπάθειές τους!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *